Łatwe Pieczone Sajgonki

Łatwe Pieczone Sajgonki
Przepis Easy Baked sajgonki jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 50 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz marchew, korzeń imbiru, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Sajgonki, Pieczone Sajgonki, oraz Pieczone sajgonki z krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę pokroić w ćwiartki wzdłuż i wyciąć i wyrzucić twardy rdzeń. Pokrój dwie ćwiartki cienko, a pozostałe dwie zarezerwuj do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
2
Pokroić marchewkę w cienkie zapałki o długości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Kapustę wymieszać z marchewką w dużej misce i wymieszać z oelek sabal (pasta chili).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokroić tofu na 1/4-calowe plastry grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Połóż je na podwójnej warstwie ręczników papierowych. Wierzch drugą podwójną warstwą ręczników i delikatnie przyciśnij każdy plasterek dłońmi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Wyjąć z papierowych ręczników i pokroić w drobną, 1/4-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Umieścić w średniej wielkości misce. W innej misce, połączyć sos sojowy, woda, ocet ryżowy, i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać na tofu, delikatnie mieszając (użyłem rąk) do dystrybucji sosu bez rozbijania tofu. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Umieść jedną sajgonki na powierzchni roboczej z narożnikiem w kierunku siebie. (Pozostałe owijki należy przykryć, aby nie wyschły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
10
Umieść na środku czubatą łyżkę mieszanki kapusty i polej ją linią kostek tofu. Przynieś dolny róg nad wypełnieniem i dwie strony, tworząc pakiet podobny do koperty. Zwilż górny róg niewielką ilością wody i zwiń od dołu, naciskając krawędź, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
11
Miejsce seam-side dół na blasze wyłożonej matą silikonową lub pergaminem. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec 6-9 minut. Obrócić i piec przez kolejne 6-10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Podawać ze słodko-kwaśnym sosem do zanurzania, takim jak sos z kaczki morelowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z KaczkiSos Z Kaczki
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn