Łatwe Pieczarkowe Ciasto Na Pizzę
Przepis łatwy pieczarkowy Pizza Pie jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajka, paprykę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 10-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Posypać pieczarki, 2/3 szklanki cebuli i 1/3 szklanki parmezanu na talerzu.
W średniej misce, beat mleka, jajka i Bisquick wymieszać z trzepaczką lub mikser elektryczny o 1 minutę lub do gładkiej.
Wlać mieszankę warzywną w płytce ciasta.
Rozprowadzić sos do pizzy na wierzchu. Top z 1/4 szklanki parmezanu, Pozostałe 1/3 szklanki cebuli, papryka i ser mozzarella.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż ser będzie jasnobrązowy.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator