Łatwe Patelnia Szarlotka

Łatwe Patelnia Szarlotka
Łatwe patelnia Szarlotka może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz masło-lody orzechowe, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka obrać i pokroić w kliny o grubości 1/2 cala. Jabłka wrzucić z cynamonem i 3/4 szklanki cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Roztopić masło w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu; dodać brązowy cukier, i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usuń z ognia, i miejsce 1 piecrust w patelni na brązowej mieszaniny cukru. Łyżka mieszanki jabłek na piecrust, a top z pozostałą piecrust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Białka ubić do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wierzch szczotki piecrust z białka jaja; posypać 2 łyżki. cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Wytnij 4 lub 5 szczelin na górze, aby para mogła uciec.
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do złotego koloru i bąbelkami, ekranując folią aluminiową w ciągu ostatnich 10 minut, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne. Schłodzić na drucianym stojaku 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać z lodami maślano-orzechowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn