Łatwe lody śnieżne
Easy Snow Ice Cream zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten deser ma 576 kalorii, 23 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 15,56 USD za porcję ten przepis pokrywa 45% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. 51 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Ten przepis z Allrecipes wymaga czystego śniegu, skondensowanego mleka, ekstraktu waniliowego i cukru. Będzie hitem na Twojej letniej imprezie. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 98% wyniku, co jest świetnym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Lody śnieżne, Lody śnieżne + rozdanie i Jak zrobić lody śnieżne.
Instrukcje
Wymieszaj słodzone mleko skondensowane, cukier i ekstrakt waniliowy w dużej misce, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj śnieg do mieszanki mlecznej, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Moscato, Moscato Dasti
Lody można łączyć z kremowym sherry, napojem alkoholowym i kategorią produktów spożywczych. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Solera]()
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.