Łatwe Ciasto Czarny Las
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj łatwego ciasta z Czarnego Lasu. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 812 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z czekolady, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Czarny Las, Łatwy Peasy Black Forest Cake, oraz Łatwe ciasto bez mąki Czarny Las od podstaw.
Instrukcje
Posmaruj 2 okrągłe Patelnie i polej kakao. Odstawić.
Beat ciasto mix i następne 7 składników na małej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minuta; beat na średniej prędkości 2 minuty. Złóż posiekaną czekoladę.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin.
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 4 warstwy.
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
1/3 nadzienia z sernika rozprowadzić na cieście; na wierzch dodać 1/3 nadzienia z ciasta wiśniowego. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałym nadzieniem sernikowym i nadzieniem wiśniowym.
Umieść ostatnią warstwę ciasta na wierzchu ciasta; przyciąć stronę w dół.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić polewę czekoladową. Przykryć i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
Test Kuchnia Wskazówka: testowaliśmy ten przepis Z Philadelphia gotowy do jedzenia sernik nadzienie. Znajdziesz go w pudełku nabiałowym z serem śmietankowym.