Łatwa zupa z gorącego i kwaśnego jajka

Łatwa zupa z gorącego i kwaśnego jajka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj łatwej gorącej i kwaśnej zupy z jajkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka rosół w proszku, papryka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Zupa Easy Egg Drop, oraz Zupa Easy Egg Drop.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn