Łatwa szynka i makaron
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj łatwej szynki i makaronu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, rosół z kurczaka, kluski z jajkiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pięć strzępków makaronu długowiecznego na Nowy Rok od " Easy Asian Noodles, makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles, oraz Łatwy makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać bulion i wodę do wrzenia.
Dodać makaron; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 8 do 10 minut lub do momentu, gdy makaron będzie miękki i większość płynu zostanie wchłonięta, mieszając od czasu do czasu(nie drenować).
Tymczasem gotuj warzywa zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Delikatnie wymieszać warzywa w sosie serowym i szynkę do mieszanki makaronu. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż gorące, mieszając od czasu do czasu.