Łatwa Sałatka Penne i tuńczyk
Easy Penne i sałatka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, kapary, tuńczyka premii, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Makaronowa Easy Penne, Łatwa Sałatka Z Tuńczykiem, oraz Łatwa i smaczna sałatka z tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i posiekać.
Przynieś 4 ćwiartki wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu. Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając dodatkową sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Połączyć paprykę, makaron, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, rukola, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze.