Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym

Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym
Need a pescatariańskie danie główne? Łatwe Pan smażone Sole ryby z sosem cytrynowo-maślanym może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 475 kalorii, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pietruszkę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sola z sosem cytrynowo-maślanym, Sola cytrynowa z sosem maślanym krabowo-estragonowym, oraz Naprawdę łatwa pieczona ryba z Mozzarellanem i pomidorem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn