Łatwa lasagne w bułce
Przepis Easy Lasagnan w bułce może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 6G tłuszczu i w sumie 258 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, twarożek, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajko, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwa Lasagna, Łatwa Lasagna, oraz Łatwa Lasagna Z Muszką dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj pomidory, zupę, bazylię i oregano. Gotuj bez przykrycia przez 5 minut lub do podgrzania.
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdej bułki. Ostrożnie wydrąż spód bułki, pozostawiając 1/4 cala. shell (wyrzuć usunięty chleb lub Zachowaj do innego użytku).
W małej misce wymieszaj twarożek, jajko i 1/4 szklanki sera mozzarella; łyżka do bułek. Posyp mieszanką mięsną; posyp pozostałym serem mozzarella. Wymień koki.
Zawiń każdą kanapkę w wytrzymałą folię; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do podgrzania.