Łamana lasagne z pesto orzechowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj złamanej lasagne z pesto z orzecha włoskiego. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka lekko liści bazylii, połówki orzecha włoskiego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łamana lasagne z Pietruszkowym Pesto, sałatą i ziemniakami, Kale Lasagne Z Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez 8 do 10 minut, aż będą pachnące i lekko rumiane.
Niech ostygnie całkowicie. Grubo posiekać połowę orzechów włoskich i odstawić Pozostałe upieczone orzechy włoskie.
W robocie kuchennym pulsuj pozostałe orzechy włoskie z bazylią i czosnkiem, aż orzechy włoskie zostaną drobno posiekane. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w cienkim strumieniu i przetwarzaj, aż pesto będzie prawie gładkie.
Dodaj 1/2 szklanki sera i pulse aż tylko włączone.
Przenieść pesto z orzecha włoskiego do miski i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj złamany makaron lasagne do wrzącej wody i gotować, aż al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu. Odsączony makaron odstawić do garnka.
Dodać rukolę i pesto orzechowe i wrzucić dobrze.
Dodać zarezerwowaną wodę z makaronu i wrzucić ponownie, aż dobrze pokryte.
Makaron przekładamy do miseczek, dekorujemy pozostałą 1/4 szklanki sera, posiekanymi orzechami włoskimi i podsmażonymi grzybami i podajemy.