Złoty Placek Ananasowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, wiśnie maraschino, ciasteczka golden oreo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Złoty Ryż Ananasowy, Salsa Ze Złotym Ananasem, oraz Złoty Ananas Zapiekanka Przystawka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść 14 ciasteczek w pojemniku na Robot kuchenny; przykryj. Proces aż drobno zgnieciony.
Okruchy wymieszać z masłem; naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Piec 6 do 8 min. albo aż do złotego brązu. Cool on wire rack.
Grubo posiekać pozostałe 10 ciastek.
Wyjąć 1/4 szklanki posiekanych ciasteczek; przykryć i odstawić do późniejszego użycia.
Dodać mleko do suchego budyniu wymieszać w średniej misce. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce 5 min. Delikatnie wymieszać ubitą polewę i pozostałe posiekane ciasteczka. Łyżka ananasa do skórki; top z mieszaniny budyniu.
Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny. Top z zastrzeżone 1/4 Puchar posiekane ciasteczka tuż przed podaniem.
Każdą porcję udekorować wiśnią maraschino. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.