Golden Coconut Almond Muffins może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów kokosowych, soli, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffinki Kokosowo-Migdałowe, Muffinki Kokosowo-Migdałowe, oraz Muffiny z mąki brzoskwiniowej kokosowej migdałowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, rozdrobniony kokos, cukier, migdały, proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
Soda Oczyszczona
Skórka Pomarańczowa
Migdały
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W średniej misce ubij razem mleko kokosowe, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Mleko Kokosowe
Sok Pomarańczowy
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać do mieszanki mąki i mieszać, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
5
Przełożyć na przygotowaną patelnię muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
6
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek muffinki wyjdzie czysty. Przed podaniem obróć na stojak z drutu, aby ostygł.