Złote Muffinki Kokosowo-Migdałowe
Golden Coconut Almond Muffins może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów kokosowych, soli, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffinki Kokosowo-Migdałowe, Muffinki Kokosowo-Migdałowe, oraz Muffiny z mąki brzoskwiniowej kokosowej migdałowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan.
W dużej misce wymieszaj mąkę, rozdrobniony kokos, cukier, migdały, proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową, sodę oczyszczoną i sól.
W średniej misce ubij razem mleko kokosowe, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i ekstrakt waniliowy.
Wlać do mieszanki mąki i mieszać, aż się zmiksuje.
Przełożyć na przygotowaną patelnię muffin.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek muffinki wyjdzie czysty. Przed podaniem obróć na stojak z drutu, aby ostygł.