Zwęglone-Pomidor Vinaigrette
Zwęglony pomidor Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mocno brązowy cukier, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette, Pikantna Coleslaw ze Zwęglonym Jalapeño Vinaigrette i Cotija, oraz Salsa Pomidorowa Zwęglona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory opłukać i pokroić na pół wzdłuż. Ułóż połówki, pokrój bok do góry, w 9-calowej patelni do ciasta.
Szczotka Wyciąć Boki w sumie 2 łyżeczki oleju.
Posypać równomiernie granulowanym cukrem i 1/4 łyżeczki soli.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż pomidory będą rumiane, 35 do 45 minut.
W blenderze wirować pomidory, ocet balsamiczny, ocet winny czerwony, pozostałe 4 łyżeczki oliwy z oliwek, brązowy cukier i bazylia, aż będą gładkie.
Dodać sól i pieprz do smaku.