Zwęglone Letnie Warzywa
Zwęglone letnie warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek extravirgin, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwęglone Letnie Warzywa + Gratisy, Tandoori-styl zwęglony łosoś i warzywa, oraz Letnia sałatka z kukurydzy, boczku i jagód dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną na dużym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj ziarna kukurydzy, posiekaną fasolkę szparagową, posiekaną cukinię i posiekaną paprykę na patelnię; wymieszaj, aby połączyć. Przykryć i gotować 5 protokół.
Połącz szalotki i pozostałe składniki w misce, dobrze mieszając.
Dodaj mieszankę szalotki do mieszaniny kukurydzy; wrzucić do herbu.