Zwiędły Bok Choy z sosem sojowym i nerkowcami
Zwiędły Bok Choy z sosem sojowym i nerkowce może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 151 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz bok choy, orzechy nerkowca, płatki pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Baby Bok Choy z nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj bok choy i saute 3 protokół.
Dodaj sos sojowy i płatki czerwonej papryki i gotować 2 Więcej minut, aż bok choy łodygi są miękkie-chrupiące i liście zwiędną. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Ułóż bok choy na talerzach i top z nerkowca tuż przed podaniem.