Zupa Ziemniaczano-Porowa Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy ziemniaczano-porowej z boczkiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pory, chrupiący chleb, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa B. L. P. (Boczek, Por I Ziemniaki) , Zupa z pora i ziemniaków z boczkiem, oraz Zupa z pora ziemniaczanego z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. zrób grzanki: rozpuść 1 łyżkę masła, a następnie wymieszaj z papryką w misce.
Dodać kostki chleba i wrzucić.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, 8 do 10 minut.
W międzyczasie, gotować boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące, o 8 protokół.
Przenieść łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Wyrzucić wszystko, ale około 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Dodać pozostałą 1 łyżkę masła, następnie dodać pory i czosnek; przykryć i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać bulion, 2 szklanki wody, ziemniaki i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz; przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Połowę zupy przecedzić w blenderze (zdjąć nasadkę wlewu, aby umożliwić ucieczkę pary), a następnie powrócić do garnka.
Dodać śmietanę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać groszek i gotować do miękkości, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z grzankami, boczkiem i pietruszką.