Zupa ziemniaczano-fasolowa jest bezglutenowe zupa. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 172 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, wołowiny consommé, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z szynki i fasoli, Bean Counter Chowder, oraz Zupa Kukurydziana Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę i następne 4 składniki (cebula przez czosnek); smażyć 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Dodać wodę i kolejne 8 składników (woda przez fasolę) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Granatowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Posypać parmezanem
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu