Zupa zielona na Zielono

Zupa zielona na Zielono
Zupa zielona na Zielono może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 4,88 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jeśli masz grzyby, marchew, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Podobne przepisy to Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 6 składników w dużej szybkowarze, uszczelnić i doprowadzić do wysokiego ciśnienia. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać wysokie ciśnienie przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Usuń z ognia i pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie podczas przygotowywania pozostałych składników. (Do gotowania na kuchence, gotować na wolnym ogniu, aż split groszek są miękkie, o 30 do 45 protokół.) Gdy ciśnienie spadnie, użyj blendera ręcznego do puree zupy. Lub mieszaj partie w zwykłym blenderze - uważaj, ponieważ jest gorący i łatwo się rozpryskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj kolejne 6 składników (*i suszoną bazylię, jeśli używasz) i gotuj przez około 30-45 minut, aż warzywa będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
ZieloniZieloni
4
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę, aby zupa nie stała się zbyt sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
5
Dodaj pozostałe składniki i użyj blendera ponownie puree Zielenie i grzyby, aż będzie dość gładka. Sprawdzić przyprawy i dodać sól w razie potrzeby, i cienkie z odrobiną wody, jeśli okaże się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
ZieloniZieloni
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podawać z dodatkiem cytryny lub spróbować z łyżką jogurtu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt SojowyJogurt Sojowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn