Need a danie główne bezglutenowe? Zupa z łososia może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chwastów koperku, czosnek w proszku, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z łososia z ikrą, koperkiem i ziemniakami, Zupa Z Łososia, oraz Zupa Z Łososia.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Podsmażyć cebulę, seler, i czosnek w proszku, aż cebula będą miękkie. Wymieszać z ziemniakami, marchewką, bulionem, solą, pieprzem i koperkiem. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
(albo Zwykłe)
3
Wymieszać z łososiem, odparowanym mlekiem, kukurydzą i serem. Gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.