Zupa z wędzonej szynki z białą fasolą
Zupa z wędzonej szynki z białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 27g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ząbki czosnku, szynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z wędzonej szynki z białą fasolą, Zdrowa zupa z brokułów i cheddaru z wędzoną papryką i białą fasolą, oraz Zupa z wędzonego plamiaka i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Dodać odsączoną fasolę, bulion i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny lub aż ziarna będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Łyżką szczelinową wyjąć szynkę i lekko ostudzić.
Usuń mięso z kości; Odrzuć tłuszcz, chrząstkę i kości. Mięso rozdrobnić 2 widelcami.
Umieścić 1 szklankę mieszanki fasoli w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszaniny fasoli na patelnię; mieszać aż do mieszania. Wymieszać z mięsem.