Zupa z Tortellini, fasoli i Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tortellini, fasoli i Pesto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka łodygi selera, cebula, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zupa Tortellini Z Indyka Pesto, Łatwa Zupa Pesto Tortellini, oraz Zupa Tortellini Z Kurczaka Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Czosnek, marchew, cebula i seler ugotować na maśle 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z wodą i granulkami bulionu.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Wymieszać z fasolą i tortellini. Przykryć i dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż tortellini będą miękkie.
Wymieszać natkę pietruszki i pieprz. Do każdej porcji dodać pesto i ser.