Zupa Z Szynki I Fasoli
Zupa z szynki i fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 62 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Lima, Zupa z szynki i fasoli, oraz Zupa z szynki i fasoli.
Instrukcje
Miejsce Lima fasola w holenderskim piekarniku lub zupa czajnik; dodać wodę do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Fasolę odcedzić i opłukać, wyrzucić płyn.
W holenderskim piekarniku pokrytym nieprzywierającym sprayem, cebulę i czosnek gotować do miękkości. Wymieszać w bulionie, szynka, marchew, woda, jalapeno, pietruszka, pieprz i fasola lima. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 50 minut lub aż ziarna będą miękkie.