Zupa Z Soczewicy Prowansalskiej

Zupa Z Soczewicy Prowansalskiej
Zupa z soczewicy prowansalskiej jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wodę, bulion warzywny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cukinia Prowansalska, Prowansalska Faszerowana Cukinia, oraz Cukinia Pomidor Prowansalski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 ząbek czosnku, soczewicę, liść laurowy i wodę w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Soczewicę odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj seler, marchew i cebulę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj tłuczony czosnek, cukinię, pomidory i soczewicę. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
SoczewicaSoczewica
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać bulion warzywny i pietruszkę. Gotuj zupę na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Udekoruj miskę zupy skropioną oliwą z oliwek i posypką startego sera Gruyère.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
GruyereGruyere
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn