Zupa z soczewicy prowansalskiej jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wodę, bulion warzywny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cukinia Prowansalska, Prowansalska Faszerowana Cukinia, oraz Cukinia Pomidor Prowansalski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść 1 ząbek czosnku, soczewicę, liść laurowy i wodę w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Soczewicę odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
3
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj seler, marchew i cebulę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)