Zupa Z Soczewicy
Zupa z soczewicy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 259 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 6792 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soczewicy, cebula, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest znakomite. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa z soczewicy i szynki, oraz Zupa z szynki i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić oliwę z oliwek w dużym holenderskim piekarniku 6-quart i ustawić na średnim ogniu. Raz gorące, dodać cebulę, marchew, seler i sól i potu, aż cebula są przezroczyste, około 6 do 7 protokół.
Dodaj soczewicę, pomidory, bulion, kolendrę, kminek i ziarna Raju i wymieszaj, aby połączyć. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić tylko do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będą miękkie, około 35 do 40 protokół. Za pomocą blendera w sztyfcie, puree do preferowanej konsystencji.