Zupa Z Pączków
Zupa z pączków to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób robiło ten przepis, a 131 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, śmietany, pączki drożdżowe glazurowane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki z pączkami z syropem z polewą z pączków, Muffinki Z Pączkami, oraz Muffinki Z Pączkami.
Instrukcje
Na średniej patelni roztopić masło na średnim ogniu. Gdy masło jest stopiony i lekko bulgotanie, dodać dwa szkliwione pączki, Gotowanie z każdej strony, aż glazura staje karmelizowany.
Przenieś na ręczniki papierowe, aby je osuszyć.
W blenderze umieść usmażone pączki wraz z mlekiem i śmietaną i zmiksuj, aż pączki zostaną całkowicie skroplone do mieszaniny. Uwaga: Możesz to zrobić z całym mlekiem, jeśli chcesz, aby bulion był trochę lżejszy.
Przenieść mieszaninę pączkowo-mleczną do rondla na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie niski poziom gotowania na wolnym ogniu.
Wlać "zupę" do małych miseczek i bezpośrednio przed podaniem, udekorować mini pączkiem i cynamonem, gałką muszkatołową, a nawet espresso w proszku.