Zupa Z Pora Ziemniaczanego

Zupa Z Pora Ziemniaczanego
Zupa z pora ziemniaczanego może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Jest idealny do Zima. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 5574 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli morskiej, gałązki tymianku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa Ziemniaczano-Porowa, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Zupa Z Pora Ziemniaczanego.

Instrukcje

1
i pokroić pory: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Odciąć korzenie pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Odetnij pory wzdłuż, odetnij je pod bieżącą wodą, aby usunąć brud lub błoto ukrywające się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odetnij twarde ciemnozielone wierzchołki i wyrzuć (albo kompost, albo zamrozić w celu wytworzenia materiału).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Pokrój białe i jasnozielone części porów w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Umieść plastry w misce z zimną wodą i wstrząśnij nimi rękami, aby usunąć pozostały brud. Następnie wyjąć pory za pomocą sitka lub łyżki szczelinowej. (Zobacz jak czyścić pory)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pory gotować na maśle, aby zmiękły: roztopić masło na średnim ogniu w garnku o grubym dnie 3 do 4 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodać posiekane pory, wymieszać, aby pokryć masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
9
Przykryć garnek i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, gotować przez 10 minut, aż pory zmiękną. Sprawdź, czy pory nie są zarumienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Gotuj zupę na wolnym ogniu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
11
Dodaj bulion, pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, majeranek, tymianek i łyżeczkę soli do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
MajeranekMajeranek
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Zwiększyć ciepło do wysokiej doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie obniżyć ciepło, aby utrzymać niskie gotowanie, i gotować przez 20 minut, aż ziemniaki są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1
Usunąć i wyrzucić liść laurowy i gałązkę tymianku. Użyj blendera zanurzeniowego lub blendera stojącego, aby zmiksować około połowy zupy, jeśli chcesz grubą zupę, lub wszystko, jeśli chcesz, aby zupa była bardziej gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Uwaga: jeśli używasz stojącego blendera, przecier zupę partiami, nie napełniaj blendera więcej niż jedną trzecią PEŁNĄ na raz i pamiętaj, aby przytrzymać pokrywkę, gdy blender jest włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Dodać pietruszkę i gotować kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2
Dodaj kilka kresek Tabasco do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TabascoSos Tabasco
3
Dodaj świeżo zmielony pieprz i więcej soli do smaku. (Ziemniaki nasiąkają solą, więc być może trzeba dodać więcej soli niż się spodziewasz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn