Zupa z pieczonej dyni, jarmużu i cytryny
Pieczone dyni, jarmuż, i zupa cytrynowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, papryka, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczona dynia maślana, Czerwony ziemniak i zupa z jarmużu, Pieczone Dyni Kapusta Sauté, oraz Zupa z dyni i jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj regały do górnej środkowej i dolnej pozycji i rozgrzej piekarnik do 232°.
Dodaj 2 łyżki oleju do dużej patelni do pieczenia lub obramowanej blachy do pieczenia.
Dodaj squash, cebula, i papryka i wrzucić do herbu. Doprawić solą.
Dodaj pozostały olej do drugiej patelni do pieczenia lub blachy do pieczenia i dodaj jarmuż, cytrynę i czosnek. Doprawić solą i dobrze wymieszać.
Miejsce squash na górnym stojaku i jarmuż na Dolnym stojaku i gotować, mieszając co 10 minut lub tak, aż squash i czerwona papryka są miękkie i jarmuż jest chrupiące, o 20 minut na jarmuż i 30 minut na squasha.
Do blendera przełożyć dyni, cebulę i czosnek i dodać bulion. Zmiksować na gładką masę.
Wlać tę mieszaninę do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Uważając, aby nie dodawać nasion, wyciśnij do zupy Prażone kliny cytrynowe i dopraw solą do smaku.
Gdy czerwona papryka jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie z nią, usuń skórę, łodygę i nasiona i z grubsza posiekaj miąższ. Kadzi zupę do czterech misek. Na wierzchu garść prażonej jarmużu i ćwierć posiekanej czerwonej papryki.
Posypać wszystko papryką i podawać.