Zupa Z Makaronem Wołowym

Zupa Z Makaronem Wołowym
Zupa z makaronem wołowym to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.72 za porcję. Jeśli masz Sriracha, stek z polędwicy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Zupa wołowa z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Imbir wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj makaron na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać bok choy i wołowiny; gotować 2 minut lub aż makaron są zrobione i bok choy więdnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić około 1 1/2 szklanki zupy w każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 1/4 Puchar kiełki fasoli, 1/2 łyżeczka Sriracha, 3 liście bazylii, 2 plastry jalapeo, i 2 wapno kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Klin WapiennyKlin Wapienny
SrirachaSriracha
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn