Zupa Z Makaronem Wołowym
Zupa z makaronem wołowym to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.72 za porcję. Jeśli masz Sriracha, stek z polędwicy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Zupa wołowa z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Imbir wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić.
Dodaj makaron na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać bok choy i wołowiny; gotować 2 minut lub aż makaron są zrobione i bok choy więdnie.
Umieścić około 1 1/2 szklanki zupy w każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 1/4 Puchar kiełki fasoli, 1/2 łyżeczka Sriracha, 3 liście bazylii, 2 plastry jalapeo, i 2 wapno kliny.