Zupa Z Kiszonej Kapusty I
Zupa z kiszonej kapusty może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jęczmienia, cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Zupa Z Kiszonej Kapusty, Zupa Z Kiszonej Kapusty, oraz Zupa Z Kiszonej Kapusty.
Instrukcje
Grzyby w 1 1/2 szklanki wrzącej wody, aż będą miękkie i można je posiekać (używam robota kuchennego). Oszczędzaj wodę, aby dodać do zupy. Nadaje mu ładny, bogaty kolor.
Włożyć kiszoną kapustę, sok z kiszonej kapusty i 1 1/2 litra wody do garnka (5-litrowy holenderski piekarnik jest w porządku). Doprowadzić do wrzenia, dodać posiekane grzyby i wodę grzybową. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Dodać jęczmień (najpierw należy go spłukać), gotować aż jęczmień się skończy.
W międzyczasie, roztopić masło i podsmażyć cebulę, aż będą miękkie.
Dodać mąkę do mieszanki cebuli zagęścić.
Dodać trochę wrzącej cieczy z zupy do mieszaniny cebuli i gdy gładka dodać do zupy.
Dodać sól i pieprz do smaku. Jeśli zupa jest zbyt gęsta jak na twój smak, dodaj trochę więcej soku z kiszonej kapusty wymieszanego z wodą. Smacznego.