Kiełbasa i zupa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś masową kiełbasę wieprzową, ser cheddar, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Kiełbasą Z Cukinii, Kiełbasa Zupa Pomidorowa Z Cukinią, oraz Zupa z cukinii i pomidorów z kiełbasą.
Instrukcje
1
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę, seler, i cebula na gorącej patelni, aż kiełbasa jest całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
2
Wymieszaj cukinię, pokrojone w kostkę pomidory, rosół z kurczaka, włoską przyprawę i sól czosnkową do mieszanki kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Umieścić garnek na małym ogniu i gotować mieszaninę na wolnym ogniu, aż cukinia jest miękka, o 25 protokół. Najlepsze indywidualne porcje z serem Cheddar.