Zupa z kapusty słodko-kwaśnej

Zupa z kapusty słodko-kwaśnej
Zupa z kapusty słodko-kwaśnej jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Mieszanka czosnku, cukru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa z kapusty słodko-kwaśnej, Zupa Z Kapusty Słodko-Kwaśnej Z Koperkiem, oraz Crock Pot zupa z kapusty słodko-kwaśnej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz golonki wołowe i wodę w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do bardzo niskiego gotować. Użyj Sitka, aby usunąć pianę z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
SitoSito
2
Dodaj kawałki marchwi, cała cebula, łodygi selera, liść laurowy i ziarna pieprzu. Gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny, od czasu do czasu odtłuszczając powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
CebulaCebula
3
Odcedzić zapas. Wyrzucić warzywa, ale zarezerwować mięso. Pozostawić wywar do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie przenieść do zakrytego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc. Gdy golonki wołowe są chłodne, usuń mięso z kości. Odrzuć kości i chrząstkę. Mięso i pozostały szpik kroimy w drobną kostkę. Przykryć pojemnik i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
WarzywaWarzywa
StadoStado
MięsoMięso
4
Następnego dnia podgrzej olej roślinny w garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i 1 pokrojoną w kostkę cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać paprykę i gotować 1 dodatkową minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawać kapustę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zwiędnie i zmniejszy się luzem, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PaprykaPapryka
6
Wywar wołowy wyjąć z lodówki, odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
7
Wlać wywar do garnka; wymieszać z zarezerwowaną posiekaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj pomidory z sokiem. Doprowadzić zupę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Gotować zupę, częściowo przykrytą, aż kapusta będzie dość miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KapustaKapusta
SokSok
ZupaZupa
9
Wymieszaj sok z cytryny, cukier, koperek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
CukierCukier
KoperKoper
SólSól
10
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby uzyskać cieńszą zupę. Gotować przez 5 minut, odkryte. Smak i dostosować przyprawy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WodaWoda
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia74
Magazyn