Zupa Z Kapusty Kremowej
Need a danie główne Wegetariańskie? Zupa z kapusty kremowej może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Kapusty Kremowej, Kremowa Zupa Kapuściana Rozjaśniona!, oraz Zupa z kiełbasą, ziemniakami i kapustą a la zuppa Toscana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1/4 szklanki masła w dużej garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać seler i cebulę na maśle do miękkości, 3 do 5 protokół.
Wlać bulion z kurczaka i wodę na mieszaninę selera; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj kapustę, sól selera, oregano, tymianek, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz do garnka. Gotuj zupę, aż kapusta będzie bardzo miękka, 45 do 60 minut.
Roztopić 6 łyżek masła na patelni na średnim ogniu. Wymieszać 1 szklankę plus 1 łyżkę mąki do roztopionego masła, aż będzie gładka.
Doprowadzić zupę do wrzenia. Niewielką ilość gorącej zupy wymieszać z mieszanką mąki, aż będzie gładka. Całą mieszaninę mąki powrócić do zupy.
Wlać mleko do zupy, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i doprowadzić zupę na wolnym ogniu.
Dodajemy ser i mieszamy do uzyskania gęstej, kremowej mieszanki. Cienkie, dodając mleko w razie potrzeby.