Zupa z kapusty, kiełbasy i ryżu
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kapusta, Kiełbasan i zupa ryżowa może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Kapusta, Kiełbasan i zupa ryżowa, Kiełbasa, Kapusta I Ryż Obiad, oraz Zupa Kapustna Kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć 1 3/4 szklanki bulionu z kurczaka z ryżem i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 18 minut, aż ryż będzie miękki.
W międzyczasie, w garnku do zupy, podgrzać olej.
Dodać kielbasa i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodać cebulę i kapustę i gotować, aż zmiękną, o 6 protokół.
Dodać pozostałe 6 filiżanek bulionu i doprowadzić do duszenia. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z ryżem i podawać.