Zupa z indyka w Williamsburg Inn

Zupa z indyka w Williamsburg Inn
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Williamsburg Inn Turkey Soup. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 420 kalorii . Ten przepis jest dla 18 osób. Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, przyprawy do drobiu i wody. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Wypróbuj Leftover Turkey Soup , Lentil Soup with Smoked Turkey i My Sister's Soup: Creamy Curried Squash and Cauliflower Soup, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym kotle ugotuj tuszkę indyka z wodą, aż powstanie 3 qt. wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
2
Usuń kości; odłóż mięso na zupę. Odcedź wywar; odstaw. W dużym rondlu połącz cebulę, seler, marchewkę, ryż i 1 qt. wywaru. Gotuj przez 20 minut; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
W dużym kotle do zupy rozpuść masło. Dodaj mąkę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
4
Dodaj śmietanę i pozostałe 2 qt. bulionu. Doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszaj z odłożoną mieszanką indyka i warzyw. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Podgrzać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia13
Magazyn