Zupa z imbiru i soczewicy

Zupa z imbiru i soczewicy
Zupa z imbiru i soczewicy to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól morską, brązową soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Imbiru I Soczewicy, Zupa Z Czerwonej Soczewicy Imbir Marchew, oraz Pikantna zupa z imbiru i francuskiej soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż soczewicę do durszlaka. Dokładnie spłukać pod chłodnym działaniem water.In 6-do-8-quart lub większy ciężki garnek, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
SoczewicaSoczewica
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, czosnek i imbir i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 2/3 szklanki wody i pokrojone w kostkę marchewki i gotować na wolnym ogniu. Wymieszać z soczewicą, następnie dodać wywar i pozostałe 3 szklanki wody.Częściowo przykryte. Dusić na małym ogniu, często mieszając, 30-40 minut, aż soczewica są gotowane i zupa ma konsystencję owsianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i ostudzić krótko. Wymieszać sól, pieprz i ocet balsamiczny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn