Zupa z dyni z szałwią
Zupa dyni z szałwii może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Mieszanka soku jabłkowego, liści szałwii, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii, Zupa z dyni i szałwii, oraz Zupa Z Dyni Z Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 szklanki bulionu i soku do wrzenia.
W międzyczasie obrać squasha, nasiona i pokroić na 1-calowe kawałki (potrzebujesz od 7 do 8 filiżanek).
Dodaj Kabaczek, cebulę i całe liście szałwii do patelni, przykryj i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest bardzo delikatny po przekłuciu, o 30 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś około połowy warzyw do robota kuchennego lub blendera. Wir, aby gładko czysty, dodając tylko tyle bulionu, aby ułatwić.
Wlać czystą do miski i powtórzyć do czystych pozostałych warzyw.
Puree warzywne odstawić do bulionu na patelni. Jeśli zupa jest grubsza niż chcesz, cienka z większą ilością bulionu. Mieszaj na średnim ogniu, aż zupa będzie gorąca.
Dodaj crme frache, szałwię i sól do smaku.