Zupa z dyni i gruszek
Zupa z dyni i gruszek to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 135 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, dyni, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa Z Dyni I Gruszek, oraz Butternut Squash-Zupa Gruszkowa Bartlett.
Instrukcje
W rondlu 4-litrowym roztopić masło na średnim ogniu, dodać i pocić cebulę.
Dodaj squasha i gruszki i pot tych zbyt trochę.
Wlać bulion, wystarczy zanurzyć ciała stałe.
Dodać gałązkę rozmarynu i doprowadzić do duszenia i gotować, aż squash jest przetargu widłowego o 15 do 18 protokół.
Usuń rozmaryn. Puree z blenderem zanurzeniowym.
Dodać odrobinę śmietany i doprawić do smaku.