Zupa z czerwonej papryki i pomidorów
Czerwona papryka i zupa pomidorowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 118 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką paprykę, sok pomidorowy, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć zupę pomidorową i wodę w dużym garnku z sosem; dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Dodaj sok pomidorowy, szczypiorek, czosnek, cayenne, rozmaryn, tymianek, oregano, bazylia, i papryka do garnka. Gotuj zupę na wolnym ogniu przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i czerwoną paprykę. Dusić, aż papryka będzie miękka, o 10 protokół.