Zupa z czarnej fasoli i ryżu
Zupa z czarnej fasoli i ryżu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 59 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanina env. sezon dressing mix, instant brązowy ryż, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsza zupa z czarnej fasoli z ryżem, Zupa z czarnej fasoli i ryżu Ultimate, oraz Najlepsza zupa z czarnej fasoli z ryżem Kolendrowo-limonkowym.
Instrukcje
Zmiksować 1-1 / 2 puszki fasoli w blenderze, aż będzie gładka.
Dodaj pozostałą fasolę, wodę, cebulę i mieszankę dressing; mieszać aż dobrze wymieszane. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać z ryżem; przykryć. Dusić na małym ogniu 5 min. lub aż do ogrzania; wymieszać.