Zupa z czarnej fasoli i ryżu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 59 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanina env. sezon dressing mix, instant brązowy ryż, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsza zupa z czarnej fasoli z ryżem, Zupa z czarnej fasoli i ryżu Ultimate, oraz Najlepsza zupa z czarnej fasoli z ryżem Kolendrowo-limonkowym.
Instrukcje
1
Zmiksować 1-1 / 2 puszki fasoli w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do dużego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
Dodaj pozostałą fasolę, wodę, cebulę i mieszankę dressing; mieszać aż dobrze wymieszane. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Wymieszać z ryżem; przykryć. Dusić na małym ogniu 5 min. lub aż do ogrzania; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz