Zupa z czarnej fasoli zajmuje około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 391 kalorii, 20 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 6 smakoszom i kucharzom. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Mieszanka destylowanego octu goya, liści laurowych goya, mielonego kminku goya i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują zupę z czarnej soczewicy i czarnej fasoli, domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli).
Instrukcje
1
Rozgrzej olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Wino Kuchenne Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Do garnka dodaj kminek, czosnek, oregano i Sazon. Gotuj, aż zacznie pachnieć, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
Sazon Completa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj 1 szklankę wody, fasolę, liście laurowe, brązowy cukier i ocet; doprowadzić mieszaninę fasoli do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i składniki się połączą, około 15 minut. Dopraw zupę Adobo; wyrzucić liść laurowy.