Zupa z całego ciasta dyni może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście tymianku, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Zrób pokrywkę na górze dyni, przecinając wokół łodygi pod kątem 45 stopni. Upewnij się, że otwór jest wystarczająco duży, aby mógł pracować w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)
4
Usunąć nasiona i włókna za pomocą metalowej łyżki lub łyżki do lodów i nożyc kuchennych. Zarezerwuj nasiona do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
5
Umyj zewnętrzną część dyni i pokrywę olejem roślinnym. Olej okrągły naczynie żaroodporne wystarczająco duże, aby pomieścić dynię i umieścić dynię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
(oryginalny Smak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
6
Połączyć masło, cebula, sól, czosnek, jabłka, rosół z kurczaka, i śmietana w wydrążonej dyni. Wymień pokrywę dyni na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Wyjąć dynię z piekarnika i delikatnie zeskrobać część miąższu do mieszanki zupy. Puree blenderem zanurzeniowym do pożądanej konsystencji, uważając, aby uniknąć boków i dna dyni.