Zupa z boczku, szynki i soczewicy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soczewicy, marchew, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zupa z boczku i soczewicy, Zupa z soczewicy i boczku, oraz Zupa Z Soczewicy Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Dodać bulion i następne 6 składników (bulion przez liście laurowe). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do soczewicy są miękkie. Liście laurowe wyrzucić, tuż przed podaniem posypać boczkiem i szczypiorkiem.