Zupa z białej fasoli z kaczką Confit

Zupa z białej fasoli z kaczką Confit

Instrukcje

1
2 cale w dużym doniczce. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zagotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia i przykryć, a następnie moczyć 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Spuścić, wyrzucając płyn.
4
Usuń skórę i kości z nóg kaczki, zachowując oba, a następnie grubo rozdrobnione mięso.
5
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie gotować zarezerwowane kości, cebulę, marchew, seler, czosnek,liście laurowe, tymianek i goździki, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodaj odsączoną fasolę, bulion, wodę i pomidory i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając i od czasu do czasu pianę, aż fasola będzie miękka, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Tymczasem cienko pokroić zarezerwowaną skórę, a następnie lekko przyprawić
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
sól i pieprz. Gotować w suchej średniej patelni nonstick na małym ogniu, mieszając, aby oddzielić, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a skóra będzie chrupiąca, 6 do
9
8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Odrzuć liście laurowe, kości i tymianek z zupy.
11
Przełożyć 2 szklanki ciał stałych i 1 szklankę płynu z zupy do blendera i zmiksować na gładką masę (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), a następnie powrócić do zupy. Wymieszać 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i ogrzać, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
12
Podgrzewaj Armagnac w małym rondlu na małym ogniu tylko do ogrzania, a następnie ostrożnie zapalaj zapałką kuchenną (zachowaj ostrożność; płomienie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
będzie strzelać). Gdy płomienie ustąpią, Armagnac mieszamy do zupy wraz z mięsem, pietruszką oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArmagnacArmagnac
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Podawać posypane chrupiącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
ArmagnacArmagnac
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
15
Uwaga kucharzy
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn