Zupa wołowo-jęczmienna wolno gotowana

Powolne gotowane wołowina i jęczmień zupa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 271 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy bez dodatku soli, okrągły stek, jęczmień perłowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Zupa Jarzynowa Wołowa Wolno Gotowana, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Powolna zupa wołowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz stek, mąkę i 1/4 łyżeczki soli w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; wstrząśnij torebką, aby pokryć stek.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Połącz stek, pomidory i pozostałe składniki w kuchence elektrycznej 4-quart. Przykryć i gotować na wysokie 3 do 3 1/2 godziny lub na niskie 8 godzin, aż stek będzie miękki.