Zupa Won Ton

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Won Ton zupy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka sosu sojowego, pomidory w puszkach, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zdobyte Tony, umieść pierwsze 5 składników w robocie kuchennym. Proces aż dobrze połączone, skrobanie boki miski raz. Pracując z owijarką 1 won ton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki indyka do środka każdego owijki. Zwilżyć krawędzie ciasta wodą; doprowadzić 2 przeciwległe rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Przynieś pozostałe 2 rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Uszczypnij 4 krawędzie, aby je zamknąć.
Pierogi ułożyć na dużej blasze posypanej skrobią kukurydzianą (przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły).
Aby przygotować zupę, rozgrzej olej w holenderskim piecu na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj marchew i 1/4 szklanki zielonej cebuli, i smażyć przez 3 protokół lub do miękkości.
Dodać wodę i kolejne 5 składników (woda przez bulion) i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj zdobyte Tony; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut. Wymieszać ze szpinakiem i pomidorami.