Zupa Warzywna Wołowa

Zupa Warzywna Wołowa
Zupa warzywna Oxtail jest bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz oxtails, cukier, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Wołowa, Obfita Zupa Wołowa, oraz Koreańska Zupa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usuń oxtails.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
3
Usunąć mięso; grubo posiekać, odrzucając kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Dodaj mięso do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
ZupaZupa
5
Zupa z kadzi do indywidualnych misek do serwowania; podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn