Zupa Toskańska
Toskańska zupa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 467 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szpinak, ziemniaki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Zupa Toskańska, oraz Toskańska Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Zdjąć skórkę z kiełbasy i pokruszyć na patelni.
Dodaj pokrojoną cebulę i gotuj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe. Jeśli próbujesz wyciąć tłuszcz, usuń mięso z patelni, umieść w durszlaku i spłucz pod zimną wodą.
Umieścić mięso w dużym garnku, dodać bulion i ziemniaki. Gotować, aż ziemniaki są gotowane.
Dodaj szpinak. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak będzie lekko ugotowany.
Zupę wyjąć z ognia, wymieszać z odparowanym mlekiem i doprawić do smaku. Nie dodawać soli, jeśli używasz wywaru z puszki.