Zupa Taco z fasolą i zapiekanymi tortillami

Zupa Taco z fasolą i zapiekanymi tortillami
Przepis Zupa Taco z fasolą i pieczone tortille jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.66 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa, mielonej wołowiny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Noc Taco z domowymi tortillami kukurydzianymi, Tortille Z Pieczonym Kurczakiem, oraz Pieczone Mango z cynamonowo-cukrową tortillą dla podobnych receptur.

Składniki

3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka6krewetki i żyłkiz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola czerwona, bez wodyfasola czerwona, bez wody2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli, bezpomidory pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli, bez6krewetki i żyłkistarty ser cheddarstarty ser cheddar2Batoniki toffi Heathsuszone płatki papryki chili (opcjonalnie lub do smaku)suszone płatki papryki chili (opcjonalnie lub do smaku)4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stalówki kukurydzy, odsączonestalówki kukurydzy, odsączone66-calowe(6 cali) tortille kukurydziane (pokrojone w paski 1/4 cala, można użyć więcej)(6 cali) tortille kukurydziane (pokrojone w paski 1/4 cala, można użyć więcej)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży mielony czosnekświeży mielony czosnek4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pikantny sos taco (opcjonalnie, lubię go dodawać!)pikantny sos taco (opcjonalnie, lubię go dodawać!)1pieprz jalapeno, sadzony i drobno posiekany (opcjonalnie lub do smaku)pieprz jalapeno, sadzony i drobno posiekany (opcjonalnie lub do smaku)1( bakłażany)cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet ranch-style dry salad dressing mixpakiet ranch-style dry salad dressing mix6krewetki i żyłki3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mieszanka przypraw taco (wypróbuj mieszankę przypraw taco mojego kociaka!)pakiet mieszanka przypraw taco (wypróbuj mieszankę przypraw taco mojego kociaka!)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda lub sok pomidorowy (więcej w razie potrzeby do przerzedzenia)woda lub sok pomidorowy (więcej w razie potrzeby do przerzedzenia)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn