Przepis Zupa Taco z fasolą i pieczone tortille jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.66 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa, mielonej wołowiny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Noc Taco z domowymi tortillami kukurydzianymi, Tortille Z Pieczonym Kurczakiem, oraz Pieczone Mango z cynamonowo-cukrową tortillą dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.