Zupa Szparagowa Czosnkowa

Zupa Szparagowa Czosnkowa
Zupa czosnkowa ze szparagami wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,35 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 85 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu . Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na zimę . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . 26 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Allrecipes wymaga oliwy z oliwek, czosnku, zielonej cebuli oraz soli i mielonego pieprzu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 91% . Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą szynką prosciutto oraz grzankami z rozmarynem i czosnkiem , Foliowe opakowania z krewetek i szparagów z sosem czosnkowo-maślano-cytrynowym oraz Zupa szparagowa .

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu rozgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony CynamonStonemill Essentials Mielony Cynamon
2
Gotuj i mieszaj czosnek i zieloną cebulę w rondlu, aż czosnek będzie złoty, około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony CynamonStonemill Essentials Mielony Cynamon
3
Gotuj i mieszaj szparagi z czosnkiem i zieloną cebulą, aż lekko zmiękną, jeszcze około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
4
Zalewamy bulionem warzywnym i doprowadzamy do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut. Wyłącz ogrzewanie i pozwól lekko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
5
Wlać zupę do blendera, wypełniając nie więcej niż do połowy. Przykryj pokrywką. Ostrożnie włącz blender, wykonując kilka szybkich impulsów, aby rozruszać zupę, zanim pozostawisz ją na puree. Puree partiami aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienkiego Makaronu Jajecznego, Ugotowanego I Odsączonego8 Uncji Cienkiego Makaronu Jajecznego, Ugotowanego I Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przelej zupę z powrotem do rondla i ponownie podgrzej. Doprawić do smaku solą i mielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
12 Białych Ratowników życia12 Białych Ratowników życia
8 Uncji Cienkiego Makaronu Jajecznego, Ugotowanego I Odsączonego8 Uncji Cienkiego Makaronu Jajecznego, Ugotowanego I Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony CynamonStonemill Essentials Mielony Cynamon
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn